Zie je de lichtjes van de Schelde...

Dit duplex-appartement, met zicht op de Schelde, werd van boven tot beneden netjes ingericht door D&I. Er kwam behoorlijk wat denkwerk aan te pas maar dan is D&I op zijn best. We zoeken naar oplossingen om efficiënt om te gaan met licht en ruimte.

De badkamer en slaapkamer zijn gescheiden door een kastenwand die een heuse dressing en lavabomeubel verstopt. Zo worden de kleine ruimtes efficiënt ingevuld en optimaal benut.

In de leefruimte zorgt een geheel van kasten dat de schoenen netjes weggeborgen kunnen worden, en dat de binnendeuren, de voordeur en de trap weggewerkt zijn.

De design omkasting van de radiatoren sluit mooi aan bij de rest van het interieur en verstopt de oudere en lelijke radiatoren.

Het TV-meubel gaat naadloos over in de vensterbank waar het haardmeubel perfect bij aansluit. De strakke HiMacs keukentafel is maatwerk. De tafelpoten kregen dezelfde dikte als het dunne tafelblad.

Voor het bureau gebruikten we hetzelfde materiaal. Zo gaat het op in de rest van de architectuur van de keuken. Samen met het fantastische Scheldezicht, een top-interieur.

Designed by KaaidesignBuilt by Design & Interior

Facebook
Google+
http://www.design-interior.be/interieurproject/zie-lichtjes-schelde/">
Twitter
Pinterest
LinkedIn