D&I nam de inrichting voor zijn rekening van ‘de seniorenwinkel’ De Schakel.

De Schakel wil met een speelse aanpak een drempel wegnemen, want senioren hebben vaak schrik om spontaan naar hulpmiddelen te vragen. Om alles toegankelijker te maken werkten we de winkel af als een belevingsconcept: behangpapier met boommotief en rekken als een rozenhek.

In de badkamer vind je betegelde kasten en in de slaapkamers ontdek je opnieuw de natuurelementen die ook in de winkel zijn gebruikt: de muren werden voorzien van een fleurig bloemenmotief. De bureau’s bestaan voor een groot gedeelte uit natuurlijk ecologisch materiaal.

In de tuin kozen we dan weer voor NAM-kunstgras. In een cirkel opgebouwd. Een leuk detail dat zorgt voor een esthetische meerwaarde. De D&I-touch zorgde hier duidelijk voor een extra beleving. De Schakel werd een aantal weken terug feestelijk geopend. Je kan De Schakel bezoeken op www.deschakel.be