Flaneur, spaghetti voor connoisseurs …fastronomie zoals het hoort.

Fans van de betere bolognaise maken sinds 14 oktober een food stop op het hippe Antwerpse Zuid: restaurant Flâneur serveert drie Belgische varianten van de populaire klassieker. Classic, met extra vlees of boordevol groenten… wat mag het voor jou zijn? De klassieker komt er immers in vele varianten. Restaurant Flâneur liet zich niet alleen door dit bijzondere figuur inspireren, het tilt het bekende bord ook naar een hoger niveau: een team van topchefs perfectioneerde de spaghetti bolognaise tot de ultieme Spaghetti Flâneur.

In dit one dish restaurant verleiden drie sauzen: Classic of Chunky Ragù voor de vleesliefhebbers, Pomô voor de groentefans. Fastronomie zoals het hoort! Fastronomie biedt waar voor je geld, want het concept staat gelijk aan kwaliteit tegen een kleine prijs. Die kwaliteit wordt doorgetrokken naar het interieur: het hypermoderne concept van restaurant Flâneur trok een warm, gezellig jasje aan. Denk: stijlvol zwart in combinatie met donker hout en details in luxueus goud, zoals gouden eetafels en zwart behangpapier met fancy flamingo’s.

Bekijk het interieurproject

Restaurant Flaneur: Leopold De Waelstraat 20, 2000 Antwerpen
Open van dinsdag tot en met zondag, lunch van 12u tot 14u30, Diner van 18u tot 22u.
www.flaneur.be / info@flaneur.be / 0491 12 51 67


Bron: Bon Vivant – wintereditie 2017