Een laatste keer verhuizen. Maar dan wel ineens goed.

Veel oog voor detail en vooral een piekfijne afwerking.  Die laatste keer zou met zicht op het MAS (Museum a/d stroom) zijn. Aan de Entrepotkaai in Antwerpen. Daar werd een sixties appartement opgewaardeerd tot een luxe-havenflat.

Er werd ingezet op natuurlijke elementen: de vestiairevloer afwerken in lichte eik maar in de keuken zien we dan weer een donkere tint.
Een heerlijk contrast met het spierwitte materiaal van het aanrecht. Veel licht en ruimte. De schuif- en binnendeuren zijn van staal. Letterlijk en figuurlijk: elegant maar oerdegelijk. De badkamer kreeg een strakke make-over maar er werd toch een warme sfeer te gecreëerd.

We werkten de maatkasten opnieuw af met een lichte houtsoort en handige lades. De radiatoren zijn onzichtbaar opgegaan in het interieur.
De laatste keer verhuizen moest echt wel de moeite waard zijn. Mét D&I er bij. De klant tevreden, wij ook.

Concept door CO.STUDIO
Fotografie door Veerle Hofkens

Facebook
Google+
https://www.design-interior.be/interieurproject/laatste-keer-verhuizen-dan-wel-ineens-goed">
Twitter
Pinterest
LinkedIn