Eén plus één is drie.

De woning van Serge en Tania ligt aan een rustige doodlopende weg in het centrum van Antwerpen. Het is een omgeving van brede straten, goede restaurants, mooie pleinen, kunstgaleries en musea. De buurhuizen aan de linkerzijde zijn nagenoeg identiek en stammen ook uit bouwjaar 1905. Aan de voorkant is het witte huis als een statige klassieke dame, met een romantische smeedijzeren balkon. De achterkant toont juist een heel moderne compleet nieuwe kant. Binnen is het pand met veel liefde voor haar historie opgeknapt en toont zij een verrassend hedendaags gezicht.

Design by TENARCHITECTS, Built by Design & Interior
Fotografie door Eline Pauwels
Bron: The Art Of Living

Facebook
Google+
https://www.design-interior.be/interieurproject/plus-is-drie">
Twitter
Pinterest
LinkedIn